Cecilia Valsted

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Besøget 2015 Produktion DK/Dokumentarfilm
Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid 2013 Produktion DK/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Produktion DK/Dokumentarfilm
Sven & visdommen 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Into eternity 2010 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Empire North 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Burma VJ - reporter i et lukket land 2008 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Inden for mine øjne 2006 Produktion DK/Dokumentarfilm
Op med humøret 2005 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste Kort Dokumentar Film 2007 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2007 Inden for mine øjne
Cinematic Vision Short Award 2007 SilverDocs AFI Documentary Festival 2007 Inden for mine øjne
Audience Award 2007 Hamburg FilmFest GmbH 2007 Inden for mine øjne
Special Jury Award 2007 Hyderabad Int. Film Fest. For Children 2007 Inden for mine øjne
Grand Prix 2007 Minsk International Film Festival Listapad 2007 Inden for mine øjne
GuldDok Bedste Lyd 2006 CPH:DOX 2006 Inden for mine øjne
Silver Cub Award 2006 Amsterdam, IDFA 2006 Inden for mine øjne
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Oslo EuroDoc Film Festival 16-03-2011 Inden for mine øjne
New York Scandinavian House 13-03-2008 Inden for mine øjne
WorldKids International Film Festival Mumbai 30-11-2007 Inden for mine øjne
Hyderabad Int. Film Fest. For Children 14-11-2007 Inden for mine øjne
Maribor, DokMa 02-11-2007 Inden for mine øjne
Minsk International Film Festival Listapad 01-11-2007 Inden for mine øjne
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 15-10-2007 Inden for mine øjne
Anthropology Film Festival Pärnu 08-07-2007 Inden for mine øjne
SilverDocs AFI Documentary Festival 12-06-2007 Inden for mine øjne
Kristiansand International Children's Film Festival 24-04-2007 Inden for mine øjne
Yunnan Multi Culture Visual Festival, Yunfest 06-04-2007 Inden for mine øjne
Chicago International Documentary Festival 30-03-2007 Inden for mine øjne
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 22-03-2007 Inden for mine øjne
ZagrebDox 26-02-2007 Inden for mine øjne
Docsbarcelona 01-02-2007 Inden for mine øjne
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 24-01-2007 Inden for mine øjne
IDFA on tour 02-01-2007 Inden for mine øjne
Amsterdam, IDFA 23-11-2006 Inden for mine øjne
CPH:DOX 10-11-2006 Inden for mine øjne
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412