Mads Riisom

/F. 1978

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Hansi DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Emmet Levy DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Soldat DK/Spillefilm
Rosita 2015 Allan DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Peter DK/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Robert Nielsen Tv-serie
Rastløs 2015 Andreas Hamilton DK/Kort fiktion
Rita 3 2015 Læge Tv-serie
1864 2014 Soldat Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Felix DK/Spillefilm
Sundays 2014 Daniel DK/Kort fiktion
Debut 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
Nordic Factory 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
En maler 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Kødkataloget 2013 Torben Tv-serie
På bunden 2012 Theis DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Manden DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Fyr DK/Spillefilm
Dirch 2011 Stamherren, høj mand DK/Spillefilm
The house inside her 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Piv 2011 Instruktion DK/Kort fiktion
Thorshammer 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Velsignelsen 2009 Andreas DK/Spillefilm
Cathrine 2008 Lars DK/Kort fiktion
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Mum 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hundeøjne 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412