Mikkel Munch-Fals

/F. 1972

Instruktør, illustrator, forfatter. Født 1972. Uddannet cand.mag. i Filmvidenskab ved Københavns Universitet. Af mange kendt som vært med skarp profil fra DR2's filmprogram 'Premiere'.

Efter at have lavet to kortfilm på Filmværkstedet debuterede Munch-Falls i 2010 med sin første spillefilm "Smukke mennesker", som har vundet adskillige priser, bl.a. en Special Mention på San Sebastian International Film Festival og the New Voices New Visions Award på Palm Springs Film Festival.

Fra september 2015, spillefilmkonsulent på Det Danske Filminstitut.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Swinger 2016 Instruktion DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Instruktør (pilot) Tv-serie
Smukke mennesker 2010 Instruktion DK/Spillefilm
Ynglinge 2006 Instruktion DK/Kort fiktion
Partus 2006 Instruktion DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
New Voices New Visions Award:
Mikkel Munch-Fals
2011 Palm Springs International Film Festival 2011 Smukke mennesker
Bedste debutspillefilm 2011 Santo Domingo International Film Festival 2011 Smukke mennesker
Best Feature - White Iris Award:
Mikkel Munch-Fals
2011 Brussels Film Festival 2011 Smukke mennesker
Jury Prize for Fiction:
Mikkel Munch-Fals
2011 Milwaukee International Film Festival 2011 Smukke mennesker
Robert, Bedste Kvindelige Birolle:
Bodil Jørgensen
2011 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2011 Smukke mennesker
Bodil, Bedste Mandlige Birolle 2011 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2011 Smukke mennesker
Special Mention 2010 San Sebastian International Film Festival 2010 Smukke mennesker
Bedste fiktion 2007 Tampere Film Festival 2007 Ynglinge
Bedste korte video fiktion 2007 Guanajuato International Film Festival 2007 Ynglinge
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Berlinale 09-02-2017 Swinger
Chennai International Film Festival 14-12-2011 Smukke mennesker
Chennai International Film Festival 14-12-2011 Smukke mennesker
Torun, Camerimage 26-11-2011 Smukke mennesker
Torun, Camerimage 26-11-2011 Smukke mennesker
Leeuwarden Noordelijk Film Festival 09-11-2011 Smukke mennesker
Leeuwarden Noordelijk Film Festival 09-11-2011 Smukke mennesker
Milwaukee International Film Festival 22-09-2011 Smukke mennesker
Milwaukee International Film Festival 22-09-2011 Smukke mennesker
Wadsworth Atheneum Museum of Art 14-07-2011 Smukke mennesker
Wadsworth Atheneum Museum of Art 14-07-2011 Smukke mennesker
Brussels Film Festival 22-06-2011 Smukke mennesker
Brussels Film Festival 22-06-2011 Smukke mennesker
Transilvania International Film Festival 03-06-2011 Smukke mennesker
Troia Int. Film Festival (Setúbal) 03-06-2011 Smukke mennesker
Transilvania International Film Festival 03-06-2011 Smukke mennesker
Troia Int. Film Festival (Setúbal) 03-06-2011 Smukke mennesker
Seattle International Film Festival 19-05-2011 Smukke mennesker
Seattle International Film Festival 19-05-2011 Smukke mennesker
Guadalajara Film Festival 25-03-2011 Smukke mennesker
Guadalajara Film Festival 25-03-2011 Smukke mennesker
Vilnius International Film Festival 17-03-2011 Smukke mennesker
Vilnius International Film Festival 17-03-2011 Smukke mennesker
Khanty-Mansiisk, Spirit of Fire FF 19-02-2011 Smukke mennesker
Khanty-Mansiisk, Spirit of Fire FF 19-02-2011 Smukke mennesker
Glasgow Film Festival 17-02-2011 Smukke mennesker
Glasgow Film Festival 17-02-2011 Smukke mennesker
Santo Domingo International Film Festival 10-02-2011 Smukke mennesker
Santo Domingo International Film Festival 10-02-2011 Smukke mennesker
Palm Springs International Film Festival 06-01-2011 Smukke mennesker
Palm Springs International Film Festival 06-01-2011 Smukke mennesker
Les Arcs European Film Festival 11-12-2010 Smukke mennesker
Les Arcs European Film Festival 11-12-2010 Smukke mennesker
Whistler Film Festival 01-12-2010 Smukke mennesker
Whistler Film Festival 01-12-2010 Smukke mennesker
Stockholm International Film Festival 17-11-2010 Smukke mennesker
Stockholm International Film Festival 17-11-2010 Smukke mennesker
Los Angeles, AFI Int. Festival 04-11-2010 Smukke mennesker
Los Angeles, AFI Int. Festival 04-11-2010 Smukke mennesker
London Film Festival 13-10-2010 Smukke mennesker
London Film Festival 13-10-2010 Smukke mennesker
San Sebastian International Film Festival 17-09-2010 Smukke mennesker
San Sebastian International Film Festival 17-09-2010 Smukke mennesker
Alcalá de Henares, Alcine Film Festival 06-11-2009 Ynglinge
Torino Gay & Lesbian Film Festival 23-04-2009 Ynglinge
Verzaubert, Rose Bud Entertainment 18-03-2009 Ynglinge
Turku Vinokino Lesbian and Gay Film festival 24-10-2008 Ynglinge
New York Lesbian & Gay Film Festival 05-06-2008 Ynglinge
Toronto Lesbian & Gay Film & Video Festival 15-05-2008 Ynglinge
Melbourne Queer Film Festival 05-03-2008 Ynglinge
Darlinghurst Mardi Gras Film Festival, Queer Screen 15-02-2008 Ynglinge
MIX COPENHAGEN | LesbianGayBiTrans FF 19-10-2007 Ynglinge
Tampa International Gay & Lesbian Film Festival 04-10-2007 Ynglinge
Athens International Film Festival 20-09-2007 Ynglinge
Guanajuato International Film Festival 20-07-2007 Ynglinge
Los Angeles Outfest Gay and Lesbian Film Festival 12-07-2007 Ynglinge
Oberhausen Kurzfilmtage 03-05-2007 Ynglinge
New York Tribeca Film Festival 25-04-2007 Ynglinge
Kristiansand International Children's Film Festival 24-04-2007 Ynglinge
London Lesbian and Gay Film Festival 21-03-2007 Ynglinge
Tampere Film Festival 07-03-2007 Ynglinge
BUSTER 08-09-2006 Ynglinge
Cannes, Festival de 17-05-2006 Ynglinge
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412