Christian Geisnæs

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The House That Jack Built 2018 Stillfotograf DK/Spillefilm
QEDA 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Darling 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mercur 2017 Stills Tv-serie
Næste stop 2017 Stills DK/Kort fiktion
Sorgenfri 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Stillfotograf Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Stills DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Stills DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Stillfotograf DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Stillfotograf DK/Spillefilm
I am Here 2014 Stillfotograf DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Stillfotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Stills DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Stillfotograf DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Stillfotograf DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Stillfotograf (Danmark) DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Stills DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tarok 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Stillfotograf DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Stillfotograf DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Stills Tv-serie
Melancholia 2011 Bryllupsfotograf DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Stillfotograf DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Stills DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Stills Tv-serie
Smukke mennesker 2010 Stillfotograf DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Stills DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Stills DK/Kort fiktion
Antichrist 2009 Stillfotograf DK/Spillefilm
Remix 2008 Reklamefotograf DK/Spillefilm
Ma salama Jamil - Gå med fred Jamil 2008 Stills DK/Spillefilm
Dansen 2008 Stills DK/Spillefilm
Max Pinlig 2008 Stills DK/Spillefilm
AFR 2007 Fotograf DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Stills DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Stillfotograf DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Stills Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412