Søren Lehmann Rasmussen

/F. 1943

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Jydekompagniet 3 1989 Boom operator DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Boom operator DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Lyd DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Toneassistent DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Toneassistent DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Toneassistent DK/Spillefilm
Mor er major 1985 Toneassistent Tv-serie
Suzanne og Leonard 1984 Toneassistent DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Toneassistent DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Toneassistent DK/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Toneassistent DK/Spillefilm
Ulvetid 1981 Toneassistent DK/Spillefilm
Kvindesind 1980 Toneassistent DK/Spillefilm
Terror 1977 Toneassistent DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Toneassistent DK/Spillefilm
En lykkelig skilsmisse 1975 Boom operator DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Toneassistent DK/Spillefilm
Familien med de 100 børn 1972 Toneassistent DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Boom operator DK/Spillefilm
Det er nat med fru Knudsen 1971 Toneassistent DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Toneassistent DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1971 Toneassistent DK/Spillefilm
Kong Lear 1971 Boom operator DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 Toneassistent DK/Spillefilm
Oktoberdage 1970 Toneassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412