Johannes Lassen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Ejendomsadvokat DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Philip Nørgaard Tv-serie
Bedrag 2016 Johan Lehmann Tv-serie
Flaskepost fra P 2016 Læge DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Dinesen DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Kent Nielsen DK/Spillefilm
1864 2014 Wilhelm Dinesen Tv-serie
Postmand Per - Filmen 2014 Stemme U/Spillefilm
Partiets mand 2014 Lokalpolitiker Tv-serie
Frit fald 2011 Lærer DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Kenneth DK/Spillefilm
Evigt elskes kun det tabte 2008 Esben DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 David Tv-serie
Far til fire - i stor stil! 2006 Ditlev DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412