Jørgen Weel

1922-1993

Skuespiller. Født 13/8 1922, død 16/6 1993.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dagens Donna 1990 Medvirkende DK/Spillefilm
Try to remember 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
For menneskelivets skyld 1983 Mand til selskab Tv-film
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Bartender DK/Spillefilm
Matador 1978 Emil, hendes mand Tv-serie
Skytten 1977 Fingeraftryksekspert DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Knallertkører Tv-serie
Engang bli'r Danmark frit 1974 Medvirkende Tv-film
Olsen-banden går amok 1973 Civilbetjent DK/Spillefilm
Dronningen 1972 Herre Tv-film
På vej til Hilda 1972 Tjener Tv-film
Ekko af et skud 1970 Medv. i opsætning af "Hedda Gabler" DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Eksamensvagt DK/Spillefilm
Vor by 1970 Medvirkende Tv-film
En nøgle til 1970 Portier Tv-serie
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Kriminalassistent Lund DK/Spillefilm
Trekanter 1969 Psykiater DK/Spillefilm
Vægteren 1969 Medvirkende Tv-film
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Betjent DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 H.C. Andersen DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Engelsk turist DK/Spillefilm
Nu stiger den 1966 Pressefotograf DK/Spillefilm
Jensen længe leve! 1965 Politibetjent DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Heksejagt 1965 Medvirkende Tv-film
Sommer i Tyrol 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Postbudet DK/Spillefilm
Hvorfor 1963 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det støver stadig 1962 Medvirkende DK/Spillefilm
Een blandt mange 1961 Fotografassistent DK/Spillefilm
En tur i byen 1961 Medvirkende Tv-film
Ødipus 1961 Medvirkende Tv-film
Helligtrekongersaften 1961 Medvirkende Tv-film
Den sidste vinter 1960 Niels Jacobsen, dansk faldskærmsmand DK/Spillefilm
Magi 1960 Medvirkende Tv-film
Barberen i Sevilla 1958 Medvirkende Tv-film
Skovridergaarden 1957 Postbud DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Politibetjent DK/Spillefilm
Vi som går stjernevejen 1956 Lis' ven DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Anton, Hugo Davis' smuglerven DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Dansende gæst ved selskab DK/Spillefilm
Jeg elsker en anden 1946 Dansende gæst DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412