Charlotte Sommer

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Jagten 2013 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Den kæmpestore bjørn 2011 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Koordinator DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
ID:A 2011 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
En familie 2010 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Hævnen 2010 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Koordinator DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The movie 2009 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Æblet & ormen 2009 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Koordinator DK/Spillefilm
Verden i Danmark 2007 Klippekoordinator DK/Dokumentarfilm
Rich Kids 2007 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Laboratoriekoordinator U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412