Magnus Nordenhof Jønck

/F. 1976

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Bridgend 2015 Fotograf DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Krigen 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Slottet 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Lulu 2014 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Nordvest 2013 Cheffotograf DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Cheffotograf DK/Kort fiktion
The Working Life 2013 Foto DK/Dokumentarfilm
Labrador 2012 Cheffotograf DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Fotograf DK/Spillefilm
Hun synger 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Pockets of resistance 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Moving On 2011 Foto DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Fotograf Tv-serie
R 2010 Fotograf DK/Spillefilm
Tankograd 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
Eksperimentet 2010 Foto DK/Spillefilm
Empire North 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
Den som dræber 2010 Fotograf Tv-serie
Borgen 1 2010 Fotograf Tv-serie
Usynlige piger 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Camping 2009 Foto DK/Spillefilm
Gaven 2008 A-fotograf DK/Spillefilm
Roskilde 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Solange on love 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Helena - Direktørens datter 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Sommer 2008 Cheffotograf Tv-serie
Klara - Livvagtens datter 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Vinterferie 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
AFR 2007 A-fotograf DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Foto Tv-serie
Blodsøstre 2006 Foto DK/Kort fiktion
Hundeøjne 2005 Foto DK/Kort fiktion
Afrejsen 2005 Foto DK/Kort fiktion
In Transit 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Angie 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Cirkus 2004 Foto DK/Kort fiktion
Små skred 2003 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Punk, håb og kærlighed 2003 Cheffotograf DK/Dokumentarfilm
Lejlighed med kamera 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Blod 2002 Foto DK/Kort fiktion
Status quo 2001 Foto DK/Kort fiktion
Mistænkt 2001 Belyser Spil
Timbuktoo 2000 Lys DK/Kort fiktion
Hotel Pandemonium 2000 Lys DK/Kort fiktion
Autumn Leaves 1999 Lys DK/Kort fiktion
Janes drøm 1999 Foto Tv-dokumentar
It's a Game 1998 Foto DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412