Lea Løbger

/F. 1977

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den bedste mand 2017 Producer DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Producer DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Line producer DK/Spillefilm
Antboy 2013 Producer DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Producer DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 Produktion DK/Spillefilm
Der er ingen ende på Vejle 2007 Produktion DK/Kort fiktion
Tidevandet 2006 Produktion DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Produktionskoordinator (postproduktion) Tv-serie
Pige med mobil 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Kort fiktion
Dani 2003 Producer DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Produktionsassistent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Assisterende producer DK/Kort fiktion
Ikke høre, ikke se... 2002 Produktion DK/Kort fiktion
D-Dag 2001 Produktionsleder Tv-film
Når lysterne tændes 2001 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Langt fra Las Vegas 2001 Produktionsassistent Tv-serie
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
1. Pris, Bedste Instruktør 2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 Antboy
Bedste Kort Fiktionsfilm 2012 Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 2012 Vildfugl

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Antwerpen European Youth FF of Flanders 19-02-2017 Antboy 3
Warsaw International Film Festival 09-10-2016 Antboy 3
Kazakhstan Eurasia IFF 15-09-2016 Antboy 3
Kristiansand International Children's Film Festival 19-04-2016 Antboy 3
TIFF Kids 08-04-2016 Antboy 3
Malmö, BUFF 14-03-2016 Antboy 3
Jameson Dublin International Film Festival 18-02-2016 Antboy
British Film Institute 12-07-2015 Antboy
TIFF Kids 01-04-2015 Antboy
Riga International Film Festival 02-12-2014 Antboy
Doha Film Festival, Ajyal Youth Film Festival 01-12-2014 Antboy
Bukarest Kinodiseea International Film Festival 14-11-2014 Antboy
Sevilla Festival de Cine 07-11-2014 Antboy
Dundee Contemporary Arts, Discovery 2005 25-10-2014 Antboy
Kaohsiung Film Festival 24-10-2014 Antboy
Kristiansand International Children's Film Festival 16-09-2014 Antboy
Seoul International Youth Film Festival 21-08-2014 Antboy
Sarajevo Film Festival 15-08-2014 Antboy
Giffoni Film Festival 18-07-2014 Antboy
Tel Aviv International Children's Film Festival 17-07-2014 Antboy
Seattle International Film Festival 15-05-2014 Antboy
Tromsø Children's Film Festival 08-05-2014 Antboy
TIFF Kids 08-04-2014 Antboy
Panama International Film Festival of Panama 03-04-2014 Antboy
Okinawa International Film Festival 20-03-2014 Antboy
Antwerpen European Youth FF of Flanders 14-03-2014 Antboy
Malmö, BUFF 10-03-2014 Antboy
Montreal International Children's Film festival 01-03-2014 Antboy
PLAY – Lisbon's International Kids Film Festival 01-02-2014 Antboy
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 30-11-2013 Antboy
Oulu Int. Children's Film Festival 18-11-2013 Antboy
Tallinn Black Nights Film Festival 15-11-2013 Antboy
Leeds International Film Festival For Children And Young People 06-11-2013 Antboy
Thessaloniki International Film Festival 01-11-2013 Vildfugl
Lübeck, Nordische Filmtage 30-10-2013 Antboy
Amsterdam Cinekid 16-10-2013 Antboy
London Film Festival 09-10-2013 Antboy
Rio de Janeiro Film Festival 26-09-2013 Antboy
Malmö Nordisk Panorama 20-09-2013 Vildfugl
Toronto International Film Festival 05-09-2013 Antboy
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 27-05-2013 Vølvens forbandelse
Malmö, BUFF 11-03-2013 Vildfugl
Trondheim Minimalen Kortfilm Festival 27-02-2013 Vildfugl
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 02-12-2012 Vildfugl
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 01-12-2012 Vildfugl
Lübeck, Nordische Filmtage 31-10-2012 Vildfugl
BUSTER 13-09-2012 Vildfugl
Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 02-09-2012 Vildfugl
Odense Internationale Film Festival 20-08-2012 Vildfugl
Chicago Int. Children's Film Festival 21-10-2010 Vølvens forbandelse
Discovery - Scotland's Int. Film Fest for Children & Young People 16-10-2010 Vølvens forbandelse
Kristiansand International Children's Film Festival 27-04-2010 Vølvens forbandelse
Tallinn Black Nights Film Festival 27-11-2009 Vølvens forbandelse
Belfast Cinemagic 18-11-2009 Vølvens forbandelse
Oulu Int. Children's Film Festival 16-11-2009 Vølvens forbandelse
Toronto International Film Festival 10-09-2009 Vølvens forbandelse
Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 06-09-2009 Vølvens forbandelse
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412