Jimmy Leavens

/F. 1945

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Antboy 3 2016 Key grip DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Grip DK/Spillefilm
1864 2014 Grip Tv-serie
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Grip DK/Spillefilm
Antboy 2013 Grip DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Grip DK/Spillefilm
Zomedy 2011 Grip DK/Kort fiktion
Flugten 2009 Grip DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Grip DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Grip Tv-serie
Frode - og alle de andre rødder 2008 Indspilningsleder DK/Spillefilm
To verdener 2008 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Grip DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Grip DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Grip DK/Spillefilm
Wallander 2008 Grip Tv-serie
Hjemve 2007 Grip DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Grip DK/Spillefilm
Lotto 2006 Grip DK/Spillefilm
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Den store dag 2005 Grip DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Dolly DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Grip DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Grip DK/Spillefilm
Strings 2004 Grip DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Grip DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Grip DK/Spillefilm
A Piano Tale 2003 Grip DK/Kort fiktion
Møgunger 2003 Grip DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Indspilningsleder Tv-serie
Little People: Big Discoveries 2002 Produktionskoordinator Tv-serie
Kat 2001 Grip DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Grip DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Grip DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Grip DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Indspilningsleder Tv-serie
Olsen-bandens sidste stik 1998 Grip DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Instruktørassistent Tv-serie
Brødrene Mortensens jul 1998 Grip Tv-serie
Et hjørne af paradis 1997 Grip DK/Spillefilm
Nonnebørn 1997 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Grip DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Grip DK/Kort fiktion
Lærerinden 1995 Special effects DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Grip DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Grip DK/Spillefilm
Frihedens skygge 1994 Instruktørassistent Tv-serie
Den russiske sangerinde 1993 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Grip DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Instruktørassistent DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Grip DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Grip Tv-serie
Casanova 1990 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Grip DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Grip DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Grip DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Grip DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Grip DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Barndommens gade 1986 Grip DK/Spillefilm
Oviri 1986 Grip DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Grip DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Lys DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Grip DK/Spillefilm
Gateway to Europe - Copenhagen Airport (Lars von Trier, DK, 1985) 1985 Belyser DK/Kort fiktion
Bag jalousien 1984 Grip U/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Grip DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Grip DK/Spillefilm
Try to remember 1984 Grip DK/Kort fiktion
Der er et yndigt land 1983 Grip DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Grip DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Grip DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Grip DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Grip DK/Spillefilm
Det parallelle lig 1982 Grip DK/Spillefilm
Et blik er nok 1982 Grip DK/Dokumentarfilm
Belladonna 1981 Lys DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Grip DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Grip DK/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Grip DK/Spillefilm
Kvindesind 1980 Grip DK/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Grip DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Lys DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Grip DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Grip DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Grip DK/Spillefilm
Slægten 1978 Grip DK/Spillefilm
Clark 1977 Lys DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Skytten 1977 Lys DK/Spillefilm
Hjerter er trumf 1976 Grip DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Grip DK/Spillefilm
Strømer 1976 Grip DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Grip DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Lys DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Grip DK/Spillefilm
En lykkelig skilsmisse 1975 Grip DK/Spillefilm
Per 1975 Grip DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Grip DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Regi DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Lys DK/Spillefilm
Rapportpigen 1974 Lys DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Grip DK/Spillefilm
Flugten 1973 Grip DK/Spillefilm
I Jomfruens tegn 1973 Lys DK/Spillefilm
På'en igen Amalie 1973 Lys DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Grip DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 Lys DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Assistent DK/Spillefilm
Manden der tænkte ting 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Lys DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412