Laust Trier Mørk

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Fotograf DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Fotograf Tv-serie
Idealisten 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Fotograf DK/Spillefilm
Jagten 2013 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Fotograf DK/Spillefilm
Regnbueaber 2011 Foto DK/Kort fiktion
Broderskab 2010 Fotograf DK/Spillefilm
Promise 2010 Foto DK/Kort fiktion
Mirror 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
The Devilles 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
MollyCam 2008 Foto DK/Spillefilm
En gyselig hilsen 2008 Foto DK/Kort fiktion
AFR 2007 Fotograf DK/Spillefilm
Mig & Che 2007 Foto DK/Kort fiktion
Mr. P. 2007 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Retshjælpen 2006 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Et andet sted 2006 Foto DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Okay 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Indefra og ud 2002 Foto DK/Kort fiktion
Legekammeraten 2001 Lys DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412