Siri Melchior

/F. 1971

Animator, instruktør. Født 1971 i København. BA i kunsthistorie samt studier på Danmarks Designskoles grafiske linje. Efterfølgende uddannet fra animationslinjen på Royal College of Art i London i 1999.

"The Dog Who Was a Cat Inside" blev i 2002 nomineret til en British Academy Film Award samt en Carton d'Or. Melchior stiftede sammen med to andre animatorer selskabet Trunk Film, som har produceret for Channel 4, BBC Scotland, MTV m.fl. Udover sit filmarbejde har hun skrevet og illustreret en række bøger for børn.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Lili 2015 Instruktion Fiktionsserie
Lili elsker mad 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Lili børster tænder 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Lili får besøg 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Lili er vild med gaver 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Lili bliver vred 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Lili kender alle farver 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Lili møder en dum unge 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Lili holder fest 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Camping 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Fisketuren 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Pindsvinet 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Skovturen 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
Rita og krokodille: Snevejr 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
Rita og krokodille: Zoo 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
Fløjteløs 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
The Dog Who Was a Cat Inside 2003 Instruktion DK/Kort fiktion
Mambo 1996 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Special Mention 2010 Paris, Plein La Bobine Childrens f.f. 2010 Fløjteløs
Prix de la classe jury Young Jury Award 2010 Paris, Plein La Bobine Childrens f.f. 2010 Fløjteløs
Special Mention 2010 Odense Internationale Film Festival 2010 Fløjteløs
Bedste Animation 2010 Rimouski Carrousel Int. Youth F.F. 2010 Fløjteløs

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Jana Int. Film Festival for Children & Youth 23-11-2011 Fløjteløs
Milwaukee International Film Festival 22-09-2011 Fløjteløs
Berlin Projekt Spatzenkino 20-09-2011 Fløjteløs
Melbourne Int. Animation Festival 20-06-2011 Fløjteløs
New York George Eastman House 27-04-2011 Fløjteløs
Trondheim Minimalen Kortfilm Festival 16-03-2011 Fløjteløs
Saguenay International Short Film Festival 10-03-2011 Fløjteløs
New York International Children's Film Festival 04-03-2011 Fløjteløs
Brussels ANIMA Animation Film Festival 04-03-2011 Fløjteløs
Los Angeles Scandinavian Film Festival ASFLA 08-01-2011 Fløjteløs
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 11-12-2010 Fløjteløs
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 06-12-2010 Fløjteløs
Leuven Short Film Festival 04-12-2010 Fløjteløs
Bristol Brief Encounters Short Film Festival 16-11-2010 Fløjteløs
Belfast Cinemagic 11-11-2010 Fløjteløs
Espinho Cinanima International Animated Film Festival 08-11-2010 Fløjteløs
Brest, Festival Européen du Film Court 08-11-2010 Fløjteløs
Taipei Golden Horse Film Festival 04-11-2010 Fløjteløs
Lübeck, Nordische Filmtage 03-11-2010 Fløjteløs
Lucca Animation 28-10-2010 Fløjteløs
Chicago Int. Children's Film Festival 21-10-2010 Fløjteløs
Leipzig Festival for Documentary and Animation 18-10-2010 Fløjteløs
Discovery - Scotland's Int. Film Fest for Children & Young People 16-10-2010 Fløjteløs
London Film Festival 13-10-2010 Fløjteløs
Warsaw International Film Festival 08-10-2010 Fløjteløs
SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 07-10-2010 Fløjteløs
Hamptons Film Festival 07-10-2010 Fløjteløs
Rimouski Carrousel Int. Youth F.F. 25-09-2010 Fløjteløs
Madrid Animadrid 23-09-2010 Fløjteløs
BUSTER 09-09-2010 Fløjteløs
Baden, Fantoche Animation Film Festival 07-09-2010 Fløjteløs
SIFF One Reel Film Festival Seattle 04-09-2010 Fløjteløs
Odense Internationale Film Festival 23-08-2010 Fløjteløs
Espoo Ciné International Film Festival 20-08-2010 Fløjteløs
Sao Paulo Int. Short Film Festival 01-08-2010 Fløjteløs
Giffoni Film Festival 18-07-2010 Fløjteløs
Seoul International Youth Film Festival 08-07-2010 Fløjteløs
München International Film Festival 25-06-2010 Fløjteløs
Paris, Plein La Bobine Childrens f.f. 12-06-2010 Fløjteløs
Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 07-06-2010 Fløjteløs
Hamburg Kinderfilmfestival 01-06-2010 Fløjteløs
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 30-05-2010 Fløjteløs
Seattle International Film Festival 20-05-2010 Fløjteløs
Oberhausen Kurzfilmtage 29-04-2010 Fløjteløs
Kristiansand International Children's Film Festival 27-04-2010 Fløjteløs
Halifax, ViewFinders: International FF for Youth 20-04-2010 Fløjteløs
TIFF Kids 17-04-2010 Fløjteløs
Berlinale 11-02-2010 Fløjteløs
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412