Morten Egholm

/F. 1973

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Fuglene over sundet 2016 Klipper DK/Spillefilm
Fortiden foran os 2016 Klipper U/Spillefilm
Den anden verden 2016 Klipper Tv-serie
Klovn Forever 2015 Klipper DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Klipper Tv-serie
Juleønsket 2015 Klipper Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 A-klipper DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Klipper DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Klipper DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Klipper Tv-serie
Den skaldede frisør 2012 Klipper DK/Spillefilm
A-klassen 2012 Klip Tv-serie
Far til fire - til søs 2012 Klipper DK/Spillefilm
Vilde piger 2012 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Pendlerkids 2012 Klipper Tv-serie
ID:A 2011 B-klipper DK/Spillefilm
Det gule hus - Ella och hendes Papa 2011 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Blomsterdronningen 2011 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Superhelten Kevin 2011 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Gamle Johanne 2011 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Drømmevæsnerne 2011 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
At Night I Fly 2011 Grading U/Dokumentarfilm
Ludvig og julemanden 2011 Klipper Tv-serie
Borgen 2 2011 Klipper Tv-serie
Hævnen 2010 Klip DK/Spillefilm
De sårede 2010 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Klovn - the Movie 2010 Klipper DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Klip DK/Spillefilm
Nedenunder 2009 Klip DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Klip Tv-serie
Hvor kragerne vender 2008 Colorgrading DK/Kort fiktion
Helena - Direktørens datter 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Jonas - Logistikchefens søn 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
RePlay 2008 Colorist DK/Kort fiktion
Goodbye Bluebird 2007 Klip DK/Kort fiktion
Fodboldfjolset fra Parken 2007 Colorgrading Tv-dokumentar
Anna Pihl 2006 Klip Tv-serie
Torero 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
In Transit 2005 Klip DK/Kort fiktion
Pige med mobil 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Jul i Valhal 2005 Musiksekvensklipper Tv-serie
Klovn 2005 Klip Tv-serie
Skyggen i Sara 2004 Klip DK/Kort fiktion
Drengene fra Angora 2004 Colorist Tv-serie
Skift 2003 Klip DK/Eksperimentalfilm
Jesus & Josefine 2003 Klippeassistent Tv-serie
Skjulte spor 2000 Stills Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412