Per Sandholt

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Borg 2017 Klipper U/Spillefilm
BUGS 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Hugo på bas 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Misfits 2015 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Under sandet 2015 Klipper DK/Spillefilm
Flotel Europa 2015 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Norskov 1 2015 Klipper Tv-serie
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Nymphomaniac 2013 Supplerende klip DK/Spillefilm
The Numbers Station 2013 Klipper U/Spillefilm
Searching For Bill 2012 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Arkitektur i live 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Dirch 2011 Klipper DK/Spillefilm
1/2 revolution 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Hovedløst begær 2011 Klip DK/Kort fiktion
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Armadillo 2010 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Kunsten at overleve som barn 2010 Introklipper Tv-dokumentar
Den som dræber 2010 Klipper Tv-serie
Applaus 2009 Klipper DK/Spillefilm
Mig og Jesper 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Et grønt skridt frem 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Manden med de gyldne ører 2009 Klip Tv-serie
Quatraro Mysteriet 2009 Klipper Dokumentarserie
Ma salama Jamil - Gå med fred Jamil 2008 Klip DK/Spillefilm
Roskilde 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Winter 2008 Klipper (præproduktion) DK/Eksperimentalfilm
Tvangsindlæggelsen 2008 Klip DK/Kort fiktion
AFR 2007 Klip DK/Spillefilm
Afsked 2004 Klipper DK/Kort fiktion
Gaden 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412