Sandra Klass

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Colorist DK/Spillefilm
Bedrag 2016 Colorist Tv-serie
The Untamed 2016 Colorgrading U/Spillefilm
Øboerne og hvalerne 2016 Colorist U/Dokumentarfilm
Idealisten 2015 Colorist DK/Spillefilm
Bjerget 2015 Colorgrading U/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Colorgrading Tv-serie
Steppeulven 2014 Colorist DK/Spillefilm
Baby 2014 Colorist DK/Kort fiktion
Ekstra Bladet uden for citat 2014 Colorist DK/Dokumentarfilm
Bankerot 2014 Colorgrading Tv-serie
I lossens time 2013 Colorist DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Colorist DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Colorist DK/Spillefilm
Antboy 2013 Colorgrading DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Colorist DK/Kort fiktion
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Colorist DK/Dokumentarfilm
Alting bliver godt igen 2010 Colorgrading DK/Spillefilm
Dømt for terror 2010 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Den fremmede 2009 Colorgrading DK/Kort fiktion
Opfindelsen af Dr. Nakamats 2009 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Pagten 2009 Colorgrading Tv-serie
Hvor fanden er Herning? 2009 Colorgrading Tv-serie
Meet me in Berlin 2007 Colorgrading DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Colorgrading Tv-serie
Rene hjerter 2006 Colorgrading DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Colorgrading DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Colorgrading DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Colorist DK/Spillefilm
Aarhus 2005 Kolorist DK/Dokumentarfilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Kolorist DK/Kort fiktion
Drengene fra Skt. Judes 2003 Colorist U/Spillefilm
Zakka West 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412