Niels Thastum

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Borg 2017 Fotograf U/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Fotograf Tv-serie
I blodet 2016 Cheffotograf DK/Spillefilm
Home Sweet Home 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Et hjem i verden 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Arvingerne 2 2015 Fotograf Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 A-fotograf DK/Spillefilm
Skygge bokser 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Våbensmuglingen 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
The Girl and the Dogs 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Pels 2014 Fotograf U/Dokumentarfilm
Blodets Bånd 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Afterparty 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
De udvalgte 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Europamestrene 2013 Fotograf Tv-serie
4Reality 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Belinda Beautiful 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Succesjægerne 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Travelling with Mr. T 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Dans for mig 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Dreng 2011 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Min smukke datter 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Au pair 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Mig uden dig 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Rupture 2011 Foto DK/Kort fiktion
Verdens bedste kok 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Min avatar og mig 2010 Fotograf DK/Dokumentarfilm
From Palestine with Love 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
Mirror 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Side om side 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Stykke for stykke 2009 Foto DK/Kort fiktion
Alberts vinter 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Nowhere Man 2008 Foto DK/Kort fiktion
AFR 2007 Fotograf DK/Spillefilm
Den lille fiskerinde 2007 Foto DK/Kort fiktion
Der er en krig uden foran mit vindue 2007 Foto DK/Kort fiktion
Ynglinge 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Gaden 2003 Fotograf DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412