Virgil Kastrup

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The War Show - venner i krig 2016 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
The Sunken Convent 2016 Colorist DK/Kort fiktion
Idealisten 2015 Compositing DK/Spillefilm
Moussa Diallo - manden og musikken 2015 Grading DK/Dokumentarfilm
Juleønsket 2015 Colorgrading Tv-serie
Emmafilmemma 2014 Online og colorgrading DK/Kort fiktion
Bitter Pille 2014 Colorgrading DK/Kort fiktion
True Love 2013 Colorist DK/Kort fiktion
First Movers 2013 Colorgrading DK/Kort fiktion
Tomgang 2013 Colorist Tv-serie
Sentinel 2013 Colorist DK/Eksperimentalfilm
Searching For Bill 2012 Workflow supervisor DK/Dokumentarfilm
Dicte 2012 Online DK/Dokumentarfilm
The Art of Crossing a Bridge 2012 Colorgrading DK/Kort fiktion
Far 2012 Colorgrading DK/Kort fiktion
Beast 2011 Online DK/Spillefilm
Chloe Likes Olivia 2011 Online og colorgrading DK/Kort fiktion
Broderskab 2010 DIT DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Nemesis 2010 Colorgrading DK/Kort fiktion
De fantastiske 3 2009 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Ønskebørn 2009 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Megaheavy 2009 Colorgrading DK/Kort fiktion
Rejsen til Saturn 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Blændet af solen 2008 Online DK/Kort fiktion
AFR 2007 Online-assistent DK/Spillefilm
Goodbye Bluebird 2007 Online-klipper DK/Kort fiktion
Den grimme ælling og mig 2006 Klippeassistent DK/Spillefilm
Verdensmesterens fald 2006 Colorgrading DK/Kort fiktion
Peddersen & Findus 3 - Nissemaskinen 2005 Storyboard U/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Klippeassistent DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Klipper Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412