Justin Timberlake

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Wonder Wheel 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Trolls 2016 Stemme U/Spillefilm
Runner Runner 2013 Richie Furst U/Spillefilm
Inside Llewyn Davis 2013 Jim U/Spillefilm
Trouble With the Curve 2012 Johnny U/Spillefilm
Bollevenner 2011 Dylan U/Spillefilm
In time 2011 Will Salas U/Spillefilm
The Open Road 2009 Carlton U/Spillefilm
The Love Guru 2008 Jacques Grande U/Spillefilm
Black snake moan 2006 Ronnie U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412