Bjørn Kopp

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Aminas breve 2017 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Limousinechauffør DK/Spillefilm
Den danske pige 2015 2. instruktørassistent (Danmark) U/Spillefilm
Heartless 2 2015 Instruktørassistent Tv-serie
Baby 2014 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Borgen 1 2010 Indspilningsleder Tv-serie
Camping 2009 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Indspilningsleder DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Deadline 2005 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Instruktørassistent Tv-serie
Arven 2003 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Dykkerassistance DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412