Rasmus Hammerich

/F. 1975

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
En frygtelig kvinde 2017 Troels DK/Spillefilm
En to tre nu 2016 Træner Harve DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Chris Tv-serie
Broen 3 2015 Colbert Tv-serie
Kartellet 2014 Thomas Andersen DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Apollo DK/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Broen 1 2011 Alfons Tv-serie
Over gaden under vandet 2009 Havnefoged DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Journalist Tv-serie
Frode - og alle de andre rødder 2008 Stinnes far DK/Spillefilm
Album 2008 Krølhåret mand Tv-serie
Livvagterne 2008 Thomsen Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Dennis Tv-serie
Til døden os skiller 2007 Lars DK/Spillefilm
Max 2007 Ekspedient Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Journalist Tv-serie
Klovn 2005 Kriminalbetjent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412