Lennart Storgaard

/F. 1977

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Location manager DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Location manager DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Location scout DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Location manager DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Location assistent DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Location manager DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Location manager U/Spillefilm
Juleønsket 2015 Location manager Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Location manager DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Location manager DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Location manager DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Location scout DK/Spillefilm
Antboy 2013 Location manager DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Location manager Tv-serie
10 timer til Paradis 2012 Location manager DK/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Location scout DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Location manager DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Location manager (præproduktion) DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Location manager DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Location manager DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Location manager Tv-serie
Sommer 2008 Klippeassistent Tv-serie
Guldhornene 2007 Location manager DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Location manager Tv-serie
En aften i Operaen 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412