Morten Revsgaard Frederiksen

/F. 1979

Instruktør, født 1979.

Executive Producer og Managing Director. Stifter og medejer af Beofilm og Beofilm Post Production.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Det andet liv 2014 Executive producer DK/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Ækte vare 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Co-producer DK/Dokumentarfilm
I lossens time 2013 Workflow supervisor DK/Spillefilm
Under den samme himmel 2013 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Nation Estate 2013 Executive producer DK/Kort fiktion
10 timer til Paradis 2012 Executive producer DK/Spillefilm
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Værelse 304 2011 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Beast 2011 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Turning 2011 Postproducer DK/Dokumentarfilm
En bedemands bekendelser 2011 Executive producer DK/Kort fiktion
Ønskebørn 2009 Produktionschef DK/Dokumentarfilm
Mina 2008 Executive producer DK/Kort fiktion
500 stenkastende autonome voldspsykopater fra helvede 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412