David B. Sørensen

/F. 1980

Autodidakt producer og instruktør. Født 1980.

Sørensen koinstruerede dokumentarfilmen "500 stenkastende autonome voldspsykopater fra helvede" (2006) om aktivisterne i Ungdomshuset på Jagtvej 69.

I 2016 var David B. Sørensen producent på dokumentaren "The War Show", som vandt en lang række danske og internationale priser, og i 2018 producerede han Isabella Eklöfs debutspillefilm "Holiday".

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Holiday 2018 Producer DK/Spillefilm
The War Show - venner i krig 2016 Producent DK/Dokumentarfilm
Searching For Bill 2012 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Max Pinlig 2 2011 Location scout DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Bellum 2010 Instruktion DK/Kort fiktion
Frode - og alle de andre rødder 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mesopotamia 2008 Producer DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2008 Location manager DK/Spillefilm
D+R 2007 Producer DK/Kort fiktion
500 stenkastende autonome voldspsykopater fra helvede 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Arabesk til en LP af Gainsbourg 2006 Producer DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Best International Film 2013 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2013 Searching For Bill
NORDIC:DOX AWARD 2012 CPH:DOX 2012 Searching For Bill

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Jihlava International Documentary Film Festival 24-10-2013 Searching For Bill
Sydney Antenna International Documentary Film Festival 02-10-2013 Searching For Bill
Dokufest Prizren 17-08-2013 Searching For Bill
Warszawa, Against Gravity 10-05-2013 Searching For Bill
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 02-05-2013 Searching For Bill
Jeonju International Film Festival 26-04-2013 Searching For Bill
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 25-04-2013 Searching For Bill
Göteborg International Film Festival 25-01-2013 Searching For Bill
CPH:DOX 01-11-2012 Searching For Bill
Odense Internationale Film Festival 17-08-2009 Mesopotamia
Arab Film Festival Sydney 02-07-2009 Mesopotamia
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412