David B. Sørensen

/F. 1980

Producer og instruktør. Født 18/3 1980. Bachelor i Film & Medier fra Syddansk Universitet og uddannet fra den alternative filmskole, Super16's producerlinje i 2010.

Sørensen var medinstruktør på dokumentarfilmen '500 stenkastende autonome voldspsykopater fra helvede' (2006) om aktivisterne i Ungdomshuset på Jagtvej 69.

Han var producer og manuskriptforfatter på dokumentaren 'Searching For Bill' (2012), der modtog priser på flere festivaler, og var også medproducent på dokumentaren 'The War Show' (2016), som vandt en lang række danske og internationale priser.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Holiday 2018 Producer DK/Spillefilm
The War Show - venner i krig 2016 Producent DK/Dokumentarfilm
Searching For Bill 2012 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Max Pinlig 2 2011 Location scout DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Bellum 2010 Instruktion DK/Kort fiktion
Frode - og alle de andre rødder 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mesopotamia 2008 Producer DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2008 Location manager DK/Spillefilm
D+R 2007 Producer DK/Kort fiktion
500 stenkastende autonome voldspsykopater fra helvede 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Arabesk til en LP af Gainsbourg 2006 Producer DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Best International Film 2013 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2013 Searching For Bill
NORDIC:DOX AWARD 2012 CPH:DOX 2012 Searching For Bill

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Jihlava International Documentary Film Festival 24-10-2013 Searching For Bill
Sydney Antenna International Documentary Film Festival 02-10-2013 Searching For Bill
Dokufest Prizren 17-08-2013 Searching For Bill
Warszawa, Against Gravity 10-05-2013 Searching For Bill
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 02-05-2013 Searching For Bill
Jeonju International Film Festival 26-04-2013 Searching For Bill
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 25-04-2013 Searching For Bill
Göteborg International Film Festival 25-01-2013 Searching For Bill
CPH:DOX 01-11-2012 Searching For Bill
Odense Internationale Film Festival 17-08-2009 Mesopotamia
Arab Film Festival Sydney 02-07-2009 Mesopotamia
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412