Kim Søgaard

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Location-assistent DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Location scout DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Location manager DK/Spillefilm
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 TV-klip DK/Dokumentarfilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Location manager (Jellinge) DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Location manager DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Location manager DK/Spillefilm
Mørke 2005 Location manager DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412