Anders Heinrichsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Robin 2017 Jonas DK/Spillefilm
Bedrag 2016 Jens Kristian Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Taxachauffør DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Adam West Tv-serie
Guldkysten 2015 Dall DK/Spillefilm
1864 2014 Juul Jr. Tv-serie
Bitter Pille 2014 Lucas DK/Kort fiktion
Kærlige Kamilla 2013 Jacob DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Journalist DK/Spillefilm
Tilstand 2011 Christian DK/Kort fiktion
Broderskab 2010 Lasse DK/Spillefilm
Kill your darlings 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Da Capo 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dig og mig 2008 Ung fyr til fest DK/Spillefilm
Fucking 14 2005 Benjamin DK/Kort fiktion
Min mors kærlighed 2005 Sygeplejerske DK/Kort fiktion
Rød mand stå 2004 Tobias DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412