Sune Martin

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Arvingerne 3 2017 Komponist Tv-serie
The Model 2016 Komponist DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Komponist DK/Spillefilm
Sundays 2014 Komponist DK/Kort fiktion
Angrebet på Shellhuset 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
10 timer til Paradis 2012 Komponist DK/Spillefilm
Shanne og veninderne 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Vildfugl 2012 Musik DK/Kort fiktion
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Dirch 2011 Komponist DK/Spillefilm
Applaus 2009 Komponist DK/Spillefilm
Cathrine 2008 Musik DK/Kort fiktion
Mon petit-enfant 2008 Komponist DK/Kort fiktion
Mors dreng 2007 Musik DK/Kort fiktion
Dennis 2007 Musik DK/Kort fiktion
Jeg som regel 2006 Musik DK/Kort fiktion
Mum 2006 Musik DK/Kort fiktion
Når man vågner 2005 Musik DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412