Stefan Frost

/F. 1974

Producer. Født 16/2 1974.

Stefan Frost har produceret en lang række spille- kort- og dokumentarfilm. Blandt disse kan nævnes dokumentaren "Sepideh - Drømmen om stjernerne" (2013), der blev nomineret til flere internationale priser, samt spillefilmene "Max Pinlig 2" (2011) og "Sikke et Cirkus" (2017).

Grundlagde i 2000 produktionsselskabet Radiator Film sammen med producer Henrik Underbjerg.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Alle for tre 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Producer DK/Spillefilm
Øboerne og hvalerne 2016 Co-executive producer U/Dokumentarfilm
Rosita 2015 Co-producer DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Co-producer DK/Spillefilm
1989 2014 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
American Vagabond 2013 Co-producer U/Dokumentarfilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Co-producer DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 Producer DK/Spillefilm
How are you 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Mig uden dig 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Jennis storesøster 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Lige midt imellem 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Mig og min tvilling 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Mord i junglen 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Requiem 2031 2011 Producer DK/Kort fiktion
Promise 2010 Producer DK/Kort fiktion
Nabo 2010 Producer DK/Kort fiktion
Together 2008 Produktion DK/Dokumentarfilm
Himmerland 2008 Produktion DK/Spillefilm
Andre venner 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Uhyret 2005 Produktion DK/Kort fiktion
Tyren 2003 Produktion DK/Kort fiktion
Territorielle udsagn 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Louise og Papaya 2003 Produktion DK/Kort fiktion
Pianissimo 2003 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Perker 2002 Producer DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Nomineret Dragon Award bedste nordiske dokumentar 2014 Göteborg International Film Festival 2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Maysles Brothers Award 2014 Belfast Film Festival 2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Grierson Award for bedste dokumentarfilm 2013 The Grierson Award 2013 Mord i junglen
Green Award:
Michael Christoffersen
Hans la Cour
2012 Sheffield Doc/Fest 2012 Mord i junglen
2. pris bedste kortfilm, KIDZ Section 2006 Giffoni Film Festival 2006 Uhyret

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Addis International Film Festival 12-06-2015 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Torun, Camerimage 15-11-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Bergen International Film festival 24-09-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Message to Man 20-09-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Malmö Nordisk Panorama 19-09-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Taipei CNEX Documentary Film Festival 01-09-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Seoul International Youth Film Festival 21-08-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Melbourne Film Festival 31-07-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Durban International Film Festival 17-07-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Malmö Folkets Bio 19-06-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Sheffield Doc/Fest 07-06-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Warszawa, Against Gravity 09-05-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 08-05-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Trondheim Kosmorama International Film Festival 28-04-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Budapest Titanic International Film Festival 04-04-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Sarasota Film Festival 04-04-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Belfast Film Festival 27-03-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Oslo EuroDoc Film Festival 19-03-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
London, Human Rights Watch Film Festival 18-03-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Tempo Dokumentärfestival 04-03-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Tehran Fajr International Film Festival 01-02-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 28-01-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Göteborg International Film Festival 24-01-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Sundance Film Festival 16-01-2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Amsterdam, IDFA 20-11-2013 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Lübeck, Nordische Filmtage 31-10-2012 Sådan er søskende - Mig uden dig
Lübeck, Nordische Filmtage 31-10-2012 Sådan er søskende - Jennis storesøster
Lübeck, Nordische Filmtage 31-10-2012 Sådan er søskende - Lige midt imellem
Lübeck, Nordische Filmtage 31-10-2012 Sådan er søskende - Mig og min tvilling
Chicago Int. Children's Film Festival 26-10-2012 Sådan er søskende - Jennis storesøster
Chicago Int. Children's Film Festival 26-10-2012 Sådan er søskende - Lige midt imellem
Chicago Int. Children's Film Festival 26-10-2012 Sådan er søskende - Mig og min tvilling
Reykjavik Film Festival 27-09-2012 Max Pinlig 2
Oulu Nordisk Panorama 21-09-2012 Sådan er søskende - Mig uden dig
Edinburgh International Film Festival 20-06-2012 Sådan er søskende - Mig uden dig
Edinburgh International Film Festival 20-06-2012 Sådan er søskende - Jennis storesøster
Edinburgh International Film Festival 20-06-2012 Sådan er søskende - Lige midt imellem
Edinburgh International Film Festival 20-06-2012 Sådan er søskende - Mig og min tvilling
Toronto World Wide Short Film Festival 05-06-2012 Sådan er søskende - Mig uden dig
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 27-05-2012 Max Pinlig 2
Moscow - Royal Danish Embassy 10-05-2012 How are you
Oberhausen Kurzfilmtage 26-04-2012 Sådan er søskende - Mig og min tvilling
Kristiansand International Children's Film Festival 24-04-2012 Max Pinlig 2
Halifax, ViewFinders: International FF for Youth 17-04-2012 Sådan er søskende - Jennis storesøster
Malmö, BUFF 13-03-2012 Sådan er søskende - Mig og min tvilling
Thessaloniki Documentary Festival 09-03-2012 Sådan er søskende - Mig uden dig
Thessaloniki Documentary Festival 09-03-2012 Sådan er søskende - Jennis storesøster
Thessaloniki Documentary Festival 09-03-2012 Sådan er søskende - Lige midt imellem
Thessaloniki Documentary Festival 09-03-2012 Sådan er søskende - Mig og min tvilling
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 24-01-2012 How are you
Buenos Aires Danish Film Festival 29-11-2011 How are you
Firenze, Lo schermo dell'arte 21-11-2011 How are you
Lithuania Scanorama Film Forum 10-11-2011 How are you
Sydney Antenna International Documentary Film Festival 06-10-2011 How are you
Rimouski Carrousel Int. Youth F.F. 25-09-2011 Max Pinlig 2
Aarhus, Nordisk Panorama 23-09-2011 Sådan er søskende - Mig uden dig
Aarhus, Nordisk Panorama 23-09-2011 Sådan er søskende - Jennis storesøster
Aarhus, Nordisk Panorama 23-09-2011 Sådan er søskende - Lige midt imellem
Aarhus, Nordisk Panorama 23-09-2011 Sådan er søskende - Mig og min tvilling
BUSTER 15-09-2011 Sådan er søskende - Mig uden dig
BUSTER 15-09-2011 Sådan er søskende - Jennis storesøster
BUSTER 15-09-2011 Sådan er søskende - Lige midt imellem
BUSTER 15-09-2011 Sådan er søskende - Mig og min tvilling
San Francisco Lesbian & Gay Festival 16-06-2011 How are you
Sheffield Doc/Fest 08-06-2011 How are you
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 12-05-2011 How are you
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 28-04-2011 How are you
Berlinale 10-02-2011 How are you
Odense Internationale Film Festival 19-08-2008 Andre venner
Antwerpen European Youth FF of Flanders 15-02-2007 Uhyret
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 02-12-2006 Uhyret
Duisburger Filmwoche 01-11-2006 Andre venner
Amsterdam Cinekid 22-10-2006 Andre venner
Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 24-09-2006 Uhyret
Giffoni Film Festival 15-07-2006 Uhyret
Kristiansand International Children's Film Festival 25-04-2006 Uhyret
Halifax, ViewFinders: International FF for Youth 18-04-2006 Uhyret
Malmö, BUFF 14-03-2006 Andre venner
Malmö, BUFF 14-03-2006 Uhyret
Amsterdam, IDFA 24-11-2005 Andre venner
BUSTER 12-09-2005 Andre venner
Odense Internationale Film Festival 11-08-2005 Andre venner
Hong Kong, International Children's Film Carnival 16-07-2005 Louise og Papaya
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 12-01-2005 Louise og Papaya
Amsterdam, IDFA 18-11-2004 Louise og Papaya
Lübeck, Nordische Filmtage 04-11-2004 Louise og Papaya
Aarhus Filmfestival 27-10-2004 Louise og Papaya
Mill Valley Film Festival, Film Inst. California 07-10-2004 Louise og Papaya
Reykjavik Nordisk Panorama 22-09-2004 Louise og Papaya
BUSTER 06-09-2004 Louise og Papaya
Odense Internationale Film Festival 09-08-2004 Louise og Papaya
Halifax, ViewFinders: International FF for Youth 20-04-2004 Louise og Papaya
Stockholm Film Festival Junior 28-03-2004 Louise og Papaya
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412