Anders Brink Madsen

/F. 1975

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den Skyldige 2017 Alarmoperatør # 3 DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Far DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Ekspedient DK/Spillefilm
Rosita 2015 Frank DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Tekniker Tv-serie
Tarok 2013 Otto Larsen DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Receptionist Tv-serie
Moving On 2011 Husbond DK/Kort fiktion
The Horror Vault 3 2010 Pedel DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Flyttemand DK/Spillefilm
Camping 2009 Campingforhandler DK/Spillefilm
Himmerland 2008 Politibetjent DK/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Richael DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Reklamemand Tv-serie
Så ligger man der 2007 Peter DK/Kort fiktion
Unchangeable 2004 Pedel DK/Kort fiktion
Det var en lørdag aften 2003 Nabo DK/Kort fiktion
Perker 2002 Lars DK/Kort fiktion
Lige i dag 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kuppet 2000 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Stefan Pedersen, narkoman Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412