Asta Sigurdardóttir

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
NABOspionen 2017 Animator DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2015 Animation DK/Kort fiktion
Lili 2015 Animation Fiktionsserie
Lili elsker mad 2015 Animation DK/Kort fiktion
Lili børster tænder 2015 Animation DK/Kort fiktion
Lili får besøg 2015 Animation DK/Kort fiktion
Lili er vild med gaver 2015 Animation DK/Kort fiktion
Lili bliver vred 2015 Animation DK/Kort fiktion
Lili kender alle farver 2015 Animation DK/Kort fiktion
Lili møder en dum unge 2015 Animation DK/Kort fiktion
Lili holder fest 2015 Animation DK/Kort fiktion
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Animator DK/Spillefilm
Skyggedyret 2013 Animator DK/Kort fiktion
Tigre og tatoveringer 2010 Animation DK/Kort fiktion
En lille film om nisser 2009 Animation DK/Dokumentarfilm
Sylfidden 2008 Animation DK/Kort fiktion
Cykelmyggen og dansemyggen 2007 Animation DK/Spillefilm
Røde ører 2005 Animation DK/Kort fiktion
Cirkeline og verdens mindste superhelt 2004 Animation DK/Spillefilm
Drengen der ville gøre det umulige 2003 Animation DK/Spillefilm
Hund & fisk 2001 Animation DK/Kort fiktion
Aben Osvald 2001 Animation DK/Kort fiktion
Cirkeline - Ost og kærlighed 2000 Animation DK/Kort fiktion
Sidste nat 1999 Animation DK/Kort fiktion
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 Animation DK/Spillefilm
Tango jalousie 1996 Animation DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Animator DK/Spillefilm
Birdland - Dream a little dream of me 1995 Animation DK/Kort fiktion
Mis med de blå øjne 1995 Animation DK/Kort fiktion
Jungledyret 1993 Animation DK/Spillefilm
Birdland - April in Paris 1993 Animation DK/Kort fiktion
Det er bare os høns 1992 Animation DK/Kort fiktion
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Animation DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Animationsassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412