Jeanette Swensson

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Motorvej på sengekanten 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Barpige DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Ekspeditrice DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Topløs ekspeditrice DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Afdøde Jonsens elskerinde DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Pige, der er med til at afbryde møde DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412