Brian Grazer

/F. 1951

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Rush 2013 Producer U/Spillefilm
Cowboys & aliens 2011 Producer U/Spillefilm
Svindel på højt plan 2011 Producer U/Spillefilm
J. Edgar 2011 Producer U/Spillefilm
Robin Hood 2010 Producer U/Spillefilm
Engle og dæmoner 2009 Producer U/Spillefilm
American Gangster 2008 Producer U/Spillefilm
Changeling 2008 Producer U/Spillefilm
Frost/Nixon 2008 Producer U/Spillefilm
Inside man 2006 Produktion U/Spillefilm
Da Vinci mysteriet 2006 Produktion U/Spillefilm
Inside Deep throat 2005 Produktion U/Dokumentarfilm
Cinderella Man 2005 Produktion U/Spillefilm
Flightplan 2005 Producer U/Spillefilm
Fun with Dick & Jane 2005 Produktion U/Spillefilm
Intolerable Cruelty 2003 Produktion U/Spillefilm
The Missing - Håbet lever 2003 Produktion U/Spillefilm
Katten 2003 Producer U/Spillefilm
D-Tox 2002 Produktion U/Spillefilm
8 Mile 2002 Producer U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Producer U/Spillefilm
Nutty Professor II: Familien Klump 2000 Produktion U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Produktion U/Spillefilm
EDtv 1999 Produktion U/Spillefilm
Bowfinger 1999 Produktion U/Spillefilm
Kodenavn: Mercury 1998 Producer U/Spillefilm
Psycho 1998 Produktion U/Spillefilm
Fuld af løgn 1997 Producer U/Spillefilm
Sgt. Bilko 1996 Producer U/Spillefilm
Løsepenge 1996 Producer U/Spillefilm
Apollo 13 1995 Producer U/Spillefilm
Før deadline 1994 Producer U/Spillefilm
My girl 2 1994 Producer U/Spillefilm
Den gamles grunker 1994 Producer U/Spillefilm
For pengenes skyld 1993 Producer U/Spillefilm
Far and away 1992 Producer U/Spillefilm
Hus-hjæælp... 1992 Producer U/Spillefilm
Boomerang 1992 Producer U/Spillefilm
My girl - min første kærlighed 1991 Producer U/Spillefilm
Strømer i børnehaveklassen 1990 Producer U/Spillefilm
Hele den pukkelryggede familie 1989 Producer U/Spillefilm
Det vilde vagtværn 1986 Produktion U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Producer U/Spillefilm
Geni-skolen 1985 Producer U/Spillefilm
Splash 1984 Producer U/Spillefilm
Natholdet 1982 Producent U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412