Uno Helmersson

/F. 1977

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mellem to verdener 2018 Komponist DK/Dokumentarfilm
Bobbi Jene 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Børnesoldatens nye job 2016 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mon de kommer om natten? 2016 Musik DK/Dokumentarfilm
En chance til 2015 Supplerende musik DK/Spillefilm
Drømmen om Danmark 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Broen 3 2015 Komponist Tv-serie
Fasandræberne 2014 Komponist DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 Komponist DK/Kort fiktion
Et civiliseret land 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Fægtemesteren 2014 Musik DK/Dokumentarfilm
Kvinden i buret 2013 Komponist DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Komponist Tv-serie
Dans for mig 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Au pair 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Broen 1 2011 Komponist Tv-serie
Armadillo 2010 Komponist DK/Dokumentarfilm
Pig country 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Rastløs i paradis 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Fra Thailand til Thy 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Fra Thy til Thailand 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Nybegynder 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Stuck 2007 Komponist DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412