Søren Green

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Rosita 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Cirkusdynastiet 2014 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Genetic Me 2014 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet uden for citat 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Songs From the Soil 2014 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Bad Boy Breathing 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
En eftermiddag 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
En anderledes dreng 2013 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Det gode liv 2011 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Ballroom dancer 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Over gaden under vandet 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Cairo skrald 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Flammen & Citronen 2008 Producerassistent DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Producerassistent (Danmark) DK/Spillefilm
Tre somre 2006 Producer DK/Kort fiktion
Min far er bokser 2004 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412