Sara Stockmann

/F. 1973

Producer. Født 20/8 1973. Uddannet fra Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet og Amsterdam Universitet.

Sara Stockmann har produceret en lang række af dokumentarfilm, som blandt andet Janus Metz' "Armadillo" (2010), som både vandt Critics Week Grand Prize på Cannes Festivalen og en Robert for Bedste dokumentar, Katrine W. Kjærs "Mercy Mercy"(2012), Jannik Splidsboels "Misfits" (2015), der havde verdenspremiere til Berlinalen, og Elvira Linds "Bobbi Jene" (2017), der modtog tre priser på Tribeca Film Festival.

Stockmann stiftede i 2012 produktionsselskabet Sonntag Pictures, som har stort fokus på filmiske dokumentarer, der henvender sig til et bredt publikum.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Bobbi Jene 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Big Time 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Rehearsal Night 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Vold i kærlighedens navn 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Misfits 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Et hjem i verden 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Storm starter i skole 2015 Producer Dokumentarserie
Våbensmuglingen 2014 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Miniyamba 2013 Associate producer DK/Kort fiktion
Drengelejren 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig Thai 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mercy Mercy - Adoptionens pris 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Do it Project 2011 Producer DK/Kort fiktion
Tankograd 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Armadillo 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Pig country 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Kim 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Produktion DK/Dokumentarfilm
Det arabiske initiativ 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Fact - Arte - Fact 1991 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Best Documentary Award 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Bedste dokumentarfotograf 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Bedste dokumentarklipper 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
IDFA Bedst middellængde dokumentarfilm 2015 Amsterdam, IDFA 2015 Et hjem i verden
Nominated for Cinema for Peace Award for Justice 2011 Berlin, Cinema for Peace 2011 Armadillo
Bedste danske dokumentarfilm:
Janus Metz
2011 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2011 Armadillo
Robert, Bedste Dokumentar 2011 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2011 Armadillo
Best Long Documentary 2011 River Run International Film Festival 2011 Armadillo
Audience Prize 2011 Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2011 Armadillo
Bodil, Bedste fotografering:
Lars Skree
2011 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2011 Armadillo
Bedste lange dokumentarfilm 2010 Moscow, ArtDocFest 2010 Tankograd
Grand Prix de la Semaine de la Critique 2010 Semaine de la Critique, Cannes 2010 Armadillo
Bedste dokumentarfilm 2010 Zürich Film Festival 2010 Armadillo
Best Long Documentary 2010 Calgary International Film Festival 2010 Armadillo
Prisen for bedste Lyd 2010 Moscow International Film Festival 2-in-1 2010 Armadillo
Bedste Filmfotograf 2010 Moscow International Film Festival 2-in-1 2010 Armadillo
Grierson Award for bedste dokumentarfilm 2010 London Film Festival 2010 Armadillo
Nomineret for bedste europæiske dokumentarfilm 2010 Berlin European Film Academy Awards 2010 Armadillo
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Lübeck, Nordische Filmtage 01-11-2017 Big Time
La Roche-sur-Yon Film Festival 16-10-2017 Bobbi Jene
Chicago International Film Festival 12-10-2017 Big Time
Indianapolis Heartland Film Festival 12-10-2017 Big Time
London Film Festival 04-10-2017 Bobbi Jene
Sydney Antenna International Documentary Film Festival 01-10-2017 Bobbi Jene
Reykjavik Film Festival 28-09-2017 Bobbi Jene
Vancouver International Film Festival 28-09-2017 Big Time
Taipei CNEX Documentary Film Festival 20-09-2017 Bobbi Jene
Malmö Nordisk Panorama 16-09-2017 Bobbi Jene
Helsinki Film Festival 14-09-2017 Bobbi Jene
Riga, Baltic Sea Forum for Documentaries 02-09-2017 Bobbi Jene
Film Festival Kitzbühel 21-08-2017 Bobbi Jene
Skopje, MakeDox 19-08-2017 Bobbi Jene
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 19-08-2017 Big Time
Hong Kong International Film Festival 15-08-2017 Bobbi Jene
Melbourne Film Festival 03-08-2017 Bobbi Jene
Melbourne Film Festival 03-08-2017 Big Time
Lemesos Int'l Documentary Festival 01-08-2017 Bobbi Jene
Warsaw Film and Art Festival TWO RIVERSIDES 29-07-2017 Bobbi Jene
San Francisco Jewish Film Festival 20-07-2017 Bobbi Jene
Bologna, Biografilm 09-06-2017 Bobbi Jene
Sydney Film Festival 07-06-2017 Big Time
Greenwich Film Festival 01-06-2017 Bobbi Jene
Warszawa, Against Gravity 12-05-2017 Bobbi Jene
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 11-05-2017 Bobbi Jene
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 27-04-2017 Bobbi Jene
Nyon, Visions du Réel 21-04-2017 Bobbi Jene
New York Tribeca Film Festival 19-04-2017 Bobbi Jene
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 04-12-2016 Et hjem i verden
Lübeck, Nordische Filmtage 02-11-2016 Et hjem i verden
Roshd Internationl film festival 01-11-2016 Et hjem i verden
Vilnius, Inconvenient Films 13-10-2016 Et hjem i verden
Sydney Antenna International Documentary Film Festival 11-10-2016 Et hjem i verden
Bergen International Film festival 20-09-2016 Et hjem i verden
San Sebastian International Film Festival 16-09-2016 Armadillo
Bitola International Cinematographers Film Festival Manaki Brothers 10-09-2016 Et hjem i verden
Anthropology Film Festival Pärnu 11-07-2016 Et hjem i verden
Tel Aviv International Children's Film Festival 07-07-2016 Et hjem i verden
Cinema in Sneakers Warsaw, Children and Youth Film Festival 01-06-2016 Et hjem i verden
Warszawa, Against Gravity 13-05-2016 Et hjem i verden
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 28-04-2016 Et hjem i verden
Reykjavik, Nordens Hus 14-04-2016 Et hjem i verden
Durham, Full Frame 07-04-2016 Et hjem i verden
Thessaloniki Documentary Festival 18-03-2016 Et hjem i verden
London, Human Rights Watch Film Festival 09-03-2016 Et hjem i verden
Amsterdam, Human Watch Film Festival 29-01-2016 Et hjem i verden
Göteborg International Film Festival 29-01-2016 Et hjem i verden
Amsterdam, IDFA 18-11-2015 Et hjem i verden
CPH:DOX 06-11-2015 Et hjem i verden
Berlinale 05-02-2015 Misfits
Beijing, iDOCS Int. Documentary Forum 12-12-2014 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Message to Man 20-09-2014 Armadillo
Anthropology Film Festival Pärnu 14-07-2014 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Budapest, Verzio Documentary Film Festival 05-11-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Jecheon International Music & Film Festival 14-08-2013 Roskilde
Cape Town, Encounters South African Int. Documentary Film Festival 06-06-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Warszawa, Against Gravity 10-05-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 02-05-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 25-04-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Stockholm Film Festival Junior 15-04-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Guadalajara Film Festival 01-03-2013 Armadillo
Göteborg International Film Festival 25-01-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Amsterdam, IDFA 14-11-2012 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Beijing, Nordox 20-10-2012 Armadillo
Beirut Int. Documentary Festival 15-12-2011 Tankograd
Buenos Aires Danish Film Festival 29-11-2011 Armadillo
Brisbane International Film Festival 03-11-2011 Armadillo
Canberra International Film Festival 26-10-2011 Armadillo
Mumbai Film Festival 13-10-2011 Armadillo
Yamagata Int. Documentary Film Festival 06-10-2011 Armadillo
Aarhus, Nordisk Panorama 23-09-2011 Armadillo
DMZ South Korea 22-09-2011 Armadillo
Singapore International Film Festival 15-09-2011 Armadillo
Lemesos Int'l Documentary Festival 03-08-2011 Tankograd
Dokufest Prizren 23-07-2011 Armadillo
Melbourne Film Festival 21-07-2011 Armadillo
Sydney Film Festival 08-06-2011 Armadillo
DOCUMENTARIST Istanbul Documentary Days 31-05-2011 Armadillo
Warszawa, Against Gravity 06-05-2011 Armadillo
Pordenone, Le voci dell'Inchiesta 10-04-2011 Armadillo
River Run International Film Festival 08-04-2011 Armadillo
San Sebastian human rights film festival 08-04-2011 Armadillo
Winston-Salem RiverRun International Film Festival 08-04-2011 Armadillo
Washington DC International Film Festival 07-04-2011 Armadillo
Budapest Titanic International Film Festival 07-04-2011 Armadillo
Istanbul Int. Film Festival 02-04-2011 Armadillo
Wellington, New Zealand Film Festival Showcase 31-03-2011 Armadillo
Wisconsin Film Festival 30-03-2011 Armadillo
Cleveland International Film Festival 24-03-2011 Armadillo
Hong Kong International Film Festival 20-03-2011 Armadillo
Austin, SXSW Film Festival 11-03-2011 Armadillo
ZagrebDox 06-03-2011 Armadillo
Columbia, True/False Film Festival 03-03-2011 Armadillo
Damascus Dox Box Festival 02-03-2011 Armadillo
Belgrade International Film Festival 25-02-2011 Armadillo
Adelaide International Film Festival 24-02-2011 Armadillo
Boulder International Film Festival 17-02-2011 Armadillo
Mexico, Ambulante Gira Documentales 10-02-2011 Armadillo
Danmarks Film Akademi 06-02-2011 Armadillo
Docsbarcelona 01-02-2011 Armadillo
Camden Int. Film Festival 01-02-2011 Armadillo
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 25-01-2011 Tankograd
Amsterdam, IDFA 03-01-2011 Armadillo
Istanbul TURSAK Film Festival 22-12-2010 Tankograd
Les Arcs European Film Festival 11-12-2010 Armadillo
Moscow, ArtDocFest 04-12-2010 Tankograd
Jakarta International Film Festival 27-11-2010 Armadillo
Tallinn Black Nights Film Festival 19-11-2010 Armadillo
Amsterdam, IDFA 18-11-2010 Armadillo
Buenos Aires Danish Film Festival 16-11-2010 Roskilde
New York Margaret Mead Film Festival 11-11-2010 Tankograd
Lithuania Scanorama Film Forum 11-11-2010 Armadillo
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 11-11-2010 Armadillo
Montréal Rencontres Int. Du Documentaire 10-11-2010 Armadillo
Sevilla Festival de Cine 05-11-2010 Armadillo
Bratislava International Film Festival 05-11-2010 Armadillo
Denver International Film Festival 03-11-2010 Armadillo
Lübeck, Nordische Filmtage 03-11-2010 Armadillo
New York, DOC NYC Film Festival 03-11-2010 Armadillo
Taipei CNEX Documentary Film Festival 28-10-2010 Tankograd
Moscow International Film Festival 2-in-1 22-10-2010 Armadillo
Sao Paulo Int. Film Festival 21-10-2010 Armadillo
Leipzig Festival for Documentary and Animation 18-10-2010 Armadillo
Morelia International Film Festival 16-10-2010 Armadillo
London Film Festival 13-10-2010 Armadillo
Ghent Flanders Int. Film Festival 12-10-2010 Armadillo
Camden Int. Film Festival 30-09-2010 Tankograd
Hamburg FilmFest GmbH 30-09-2010 Armadillo
Vancouver International Film Festival 30-09-2010 Armadillo
cologne conference international film and television festival 26-09-2010 Tankograd
Calgary International Film Festival 24-09-2010 Armadillo
Bergen Nordisk Panorama 24-09-2010 Armadillo
Rio de Janeiro Film Festival 23-09-2010 Armadillo
Haifa International Film Festival 23-09-2010 Armadillo
Reykjavik Film Festival 23-09-2010 Armadillo
Zürich Film Festival 23-09-2010 Armadillo
Helsinki Film Festival 16-09-2010 Armadillo
Athens International Film Festival 15-09-2010 Armadillo
MilanoFilmFestival 10-09-2010 Armadillo
Toronto International Film Festival 09-09-2010 Armadillo
Santiago International Film Festival 17-08-2010 Roskilde
Baastad Lilla Filmfestivalen 05-08-2010 Armadillo
Karlovy Vary International Film Festival 02-07-2010 Armadillo
Semaine de la Critique, Cannes 13-05-2010 Armadillo
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 29-04-2010 Tankograd
Moscow - Royal Danish Embassy 22-04-2010 Roskilde
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 07-04-2010 Roskilde
Beijing, Nordox 14-11-2009 Roskilde
CPH:DOX 06-11-2009 Kim
Riga International Center of New Cinema 16-10-2009 Roskilde
Reykjavik Film Festival 17-09-2009 Roskilde
Athens International Film Festival 16-09-2009 Roskilde
Novi Sad Cinema City International Film and New Media Festival 06-06-2009 Roskilde
Zagreb Dox Valli in Pula 02-05-2009 Roskilde
Budapest Titanic International Film Festival 26-03-2009 Roskilde
ZagrebDox 23-02-2009 Roskilde
Göteborg International Film Festival 23-01-2009 Roskilde
Gijon International Film Festival 20-11-2008 Roskilde
Warsaw International Film Festival 10-10-2008 Roskilde
Kaunas Int. Film Festival 09-10-2008 Roskilde
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Vi har ingen exit plan (27. april 2015)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412