Lars Halvorsen

/F. 1981

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Cutterhead 2018 Lyddesign DK/Spillefilm
Under the Tree 2018 Lydklipper U/Spillefilm
Aminas breve 2017 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Underverden 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 B-tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
The Model 2016 Lydmix DK/Spillefilm
Godless 2016 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Mother's Wish 2015 Lydklipper U/Dokumentarfilm
Idealisten 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
Losers United 1:6 2015 Tonemester Tv-serie
Losers United 2:6 2015 Tonemester Tv-serie
Losers United 3:6 2015 Tonemester Tv-serie
Losers United 4:6 2015 Tonemester Tv-serie
Losers United 5:6 2015 Tonemester Tv-serie
Losers United 6:6 2015 Tonemester Tv-serie
Klumpfisken 2014 Boom operator DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Seven Boats 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Copenhagen 2014 Lyddesign U/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Lydklipper Tv-serie
Sne 2013 Tonemester DK/Dokumentarfilm
En maler 2013 Musik DK/Kort fiktion
En anderledes dreng 2013 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
The Stitch 2013 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
Barn af natten 2013 Mixer DK/Eksperimentalfilm
Kødkataloget 2013 Lyddesign Tv-serie
Det sorte får 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
En drøm 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Ballerina 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Turbo 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Uden ord 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Zomedy 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Stefan 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Aqualorius 2009 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Migranterne 2009 Stills DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lærkevej 2009 Lyd Tv-serie
Behaviour 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Preludium 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Mesopotamia 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Bastion 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Cathrine 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Bag lukkede døre 2008 Tonemester DK/Kort fiktion
Black Man 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Winter 2008 Lyddesign DK/Eksperimentalfilm
Lille løgn 2007 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Intet set, intet hørt, intet gjort 2007 Musik DK/Kort fiktion
Dennis 2007 Lyd DK/Kort fiktion
D+R 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412