Ejvind Bording

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Jagten 2013 Filtersætter DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Color timing DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Color timing DK/Spillefilm
Volcano 2012 Colorist U/Spillefilm
Viceværten 2012 Filtersætter DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Filtersætter DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Color timing DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Filtersætter DK/Spillefilm
Gummi T 2012 Color timing DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Color timing U/Spillefilm
Skyskraber 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Color timing DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
ID:A 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
R 2010 Color timing DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Color timing DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
Submarino 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
En familie 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
Flugten 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Applaus 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Camping 2009 Color timing DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Kolorist DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Filtersætter DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 Filtersætter DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Filtersætter DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Filtersætter DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Filtersætter DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Filtersætter DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Filtersætter DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Filtersætter DK/Spillefilm
Råzone 2006 Filtersætter DK/Spillefilm
Jar City 2006 Color timing U/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Filtersætter DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Color timing DK/Spillefilm
Arven 2003 Color timing DK/Spillefilm
Zafir 2003 Filtersætter DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Color timing U/Spillefilm
Reconstruction 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Color timing DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Color timing DK/Spillefilm
Postkort fra Mars 2001 Color timing DK/Kort fiktion
Fruen på Hamre 2000 Kolorist DK/Spillefilm
H.M.S. Pinafore 1970 Kameraoperatør Tv-film
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412