Olaf Højgaard

/F. 1972

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Arne Ebbesen DK/Spillefilm
Sorte måne 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bankerot 2014 Kenny Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 Kriger DK/Spillefilm
MollyCam 2008 Sako DK/Spillefilm

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412