Gabriel Stefan

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dan Dream 2017 Belyser DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Belyser DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Belyser DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Forældre 2016 Belyser DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Belyser DK/Spillefilm
Swinger 2016 Belyser DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Belyser Tv-serie
Den danske pige 2015 Belyser (Danmark) U/Spillefilm
Kapgang 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Belyser Tv-serie
Fasandræberne 2014 Belyser DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Belyser DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Copenhagen 2014 Belyser U/Spillefilm
Jagten 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Belyser DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Antboy 2013 Belyser DK/Spillefilm
Tarok 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Detektiverne 2013 Belyser DK/Spillefilm
Exodus 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Belyser Interaktive projekter
Tabu 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Belyser DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Belyser Tv-serie
A Touch of Magic 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Outsider 2:3 2012 Belyser Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Belyser Tv-serie
Dirch 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 Belyser DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Belyser DK/Spillefilm
Brainy 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Den sidste rejse 2011 Belyser DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Belyser DK/Kort fiktion
Sky 2010 Belyser DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The movie 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Belyser DK/Spillefilm
Profetia 2009 Belyser DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Belyser DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Belysningsassistent Tv-serie
Ma salama Jamil - Gå med fred Jamil 2008 Lyssætter DK/Spillefilm
Panser 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Et andet sted 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Lys DK/Kort fiktion
Vaskekælderen 2006 Lys DK/Kort fiktion
Les amours perdus 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412