Talib Rasmussen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Nonplaces 2016 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Ewa, Out of Body 2016 Fotograf Interaktive projekter
Vitello graver et hul 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Ejersbo 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Home Sweet Home 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Skygge bokser 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Genetic Me 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Skammekrogen 2014 Fotografkonsulent Interaktive projekter
De udvalgte 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Sort hvid dreng 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Manipulation 2010 Foto DK/Kort fiktion
Tick Tick Boom 2009 Foto DK/Kort fiktion
Den fremmede 2009 Belyser DK/Kort fiktion
Film om velkomst og farvel 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Afvist 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
12 toner ned 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Winter 2008 Belyser DK/Eksperimentalfilm
Samurai 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412