Tommy Oksen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vinterbrødre 2017 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Aqua Mamas 2016 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Flyvere i natten 2014 Manuskript DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Best Man 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
A Touch of Magic 2012 Manus DK/Kort fiktion
Waiting for Phil 2012 Manuskript DK/Kort fiktion
Intet kan røre mig 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Bewilderbeast 2011 Manus DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Belysningsmester DK/Kort fiktion
No Exit 2010 Manuskript DK/Kort fiktion
Dinosaurs Will Die 2009 Manuskript DK/Kort fiktion
Implosion 2009 Belyser DK/Kort fiktion
Forbrug dig selv 2009 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Runner DK/Spillefilm
Snooze 2008 Belyser DK/Kort fiktion
RePlay 2008 Belyser DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412