Tusse Lande

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Casting (Sverige) DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Casting (Sverige) DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Casting DK/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Casting U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Casting U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Casting U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Casting (Sverige) U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Casting U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Casting U/Spillefilm
Ondt blod 1996 Casting DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412