Noah Lynnerup

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den bedste mand 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Belyser DK/Spillefilm
Anti 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Belysningsmester Tv-serie
Ewa, Out of Body 2016 Belysningsmester Interaktive projekter
Rosita 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Belysningsmester Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Dannys dommedag 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Belyser DK/Spillefilm
Baby 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Belyser DK/Kort fiktion
Skammekrogen 2014 Belysningsmester Interaktive projekter
Det grå guld 2013 Belyser DK/Spillefilm
Detektiverne 2013 Belyser DK/Spillefilm
Weekendfar 2013 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
True Love 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Tvillingerne & julemanden 2013 Belysningsmester Tv-serie
Cloud Chamber 2013 Belyser Interaktive projekter
Fuglejagten 2012 Belyser DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Assistent Tv-serie
Dem man elsker 2012 Belyser DK/Kort fiktion
9 meter 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Dreng 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Dirch 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Bag Blixens maske 2011 Belysningsmester DK/Dokumentarfilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Belyser DK/Spillefilm
Beast 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Belyser DK/Spillefilm
Den sidste rejse 2011 Belyser DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Belysningsmester Tv-serie
Far til fire - på japansk 2010 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
5 fortællinger om en far 2010 Lys DK/Dokumentarfilm
Vølvens forbandelse 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Anna 2009 Lys DK/Kort fiktion
Storm 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Superbror 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Benja 2009 Belyser DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Belysningsassistent Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Belyser Tv-serie
Implosion 2009 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Osman og Jeppe 2009 Belyser Tv-serie
Att: Kasimir 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Bag lukkede døre 2008 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Evigt elskes kun det tabte 2008 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Panser 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Mikkel og guldkortet 2008 Lyssætter Tv-serie
RePlay 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Begravelsen 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Olsen bandens første kup 1999 Kjeld Jensen Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412