Linda Laage S. Olsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Arvingerne 3 2017 Focus puller Tv-serie
I blodet 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Focus puller Tv-serie
Bedrag 2 2016 Kameraassistent Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 B-fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Comeback 2015 Focus puller DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Focus puller Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Focus puller Tv-serie
Heartless 2 2015 Focus puller Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
Belinda Beautiful 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Rita 1 2012 Focus puller Tv-serie
Frit fald 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Brainy 2011 Focus puller DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Focus puller DK/Kort fiktion
Søen i spejlet 2010 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Kærestesorger 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Storm 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Dansen 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Fotografassistent Tv-serie
Tempelriddernes skat II 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Ekko 2007 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 B-fotograf DK/Kort fiktion
Klinteskoven 2007 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Skyggen af tvivl 2006 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Unge Andersen 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Fucking 14 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Return to Sender 2005 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Les amours perdus 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Afveje 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Askepop - the Movie 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
Bokseren 2003 2. focus puller DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Loader DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Clapper/loader DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412