Thue Garde Finnich

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
At elske Pia 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Darling 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Mercur 2017 Kameraassistent, 2. unit Tv-serie
Sorgenfri 2016 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
I blodet 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Swinger 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Barn af natten 2013 B-fotograf DK/Eksperimentalfilm
Dem man elsker 2012 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Versioner 2012 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
9 meter 2012 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Skavengers 2012 Kameraassistent DK/Spillefilm
Dreng 2011 Fotografassistent DK/Spillefilm
Code Blue 2011 Clapper/loader (København) U/Spillefilm
Ladyboy 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Chloe Likes Olivia 2011 Fotografassistent DK/Kort fiktion
R 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Clapper/loader DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Video-assistent Tv-serie
Kidnappet 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Til alle mine venner 2010 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Får 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Clapper/loader DK/Dokumentarfilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Fotografassistent DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Video-operatør DK/Spillefilm
Snooze 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Cathrine 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Guldhornene 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
De kaldte os frisører 2007 Kameraassistent DK/Dokumentarfilm
Efter brylluppet 2006 Grip DK/Spillefilm
I hendes hænder 2006 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Video-assistent Tv-serie
Et andet sted 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
En aften i Operaen 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Dear Wendy 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Snap 2005 Fotografassistent DK/Eksperimentalfilm
Strings 2004 Fotografelev DK/Spillefilm
Zafir 2003 Fotografassistent DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Pulekalenderen 2002 Assistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412