Norman Nisbet

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
3 ting 2017 Colorist DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Colorist DK/Spillefilm
Grethe 2017 Colorist Tv-serie
Sorgenfri 2016 Colorgrading DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Colorist DK/Spillefilm
Undercover 2016 Colorgrading DK/Spillefilm
Swinger 2016 Colorist DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Colorgrading Tv-serie
Audi - The Art of Performance 2015 Colorist DK/Eksperimentalfilm
Mikro 2015 Colorist DK/Eksperimentalfilm
Blow Sum Smoke 2015 Colorist DK/Eksperimentalfilm
The Man Who Saved the World 2014 Executive producer DK/Dokumentarfilm
No Exit 2 - Rise Against 2014 Colorgrading DK/Kort fiktion
Songs From the Soil 2014 Grading DK/Dokumentarfilm
Op med halen 2014 Colorgrading Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Colorgrading Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Colorgrading Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Colorgrading Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Colorgrading Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Colorgrading Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Colorgrading Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Colorist Tv-serie
Cloud Chamber 2013 Grading Interaktive projekter
Livstråd 2013 Colorist DK/Eksperimentalfilm
Borgen 3 2013 Colorgrading Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Grading Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Grading Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Grading Tv-serie
Melancholia 2011 Digital colorist DK/Spillefilm
Lykke 2011 Colorgrading Tv-serie
Frit fald 2011 Digital colorgrading DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Colorgrading Tv-serie
En familie 2010 Digital colorist DK/Spillefilm
Superbror 2009 Colorist DK/Spillefilm
Bobby 2009 Colorgrading DK/Kort fiktion
Comeback 2008 Colorgrading DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Kolorist DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412