Stine Meldgaard Madsen

Producer. Bachelor i Nordiske Studier fra Københavns Universitet.

Stine Meldgaard Madsen har produceret flere dokumentar- og spillefilm, heriblandt dokumentaren "Præsidenten" (2011) samt spillefilmene "Smukke mennesker" (2010), der vandt flere danske og internationale priser, "Swinger" (2016) og "Jeg er William" (2017).

Til Tv har Meldgaard produceret dramaserien "Mercur" (2017).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Jeg er William 2017 Producer DK/Spillefilm
Mercur 2017 Producer Tv-serie
Swinger 2016 Producer DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Associate producer DK/Spillefilm
Forhandleren 2014 Konsulent DK/Dokumentarfilm
En kongelig affære 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Tyveriet af Afrika 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Præsidenten 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Smukke mennesker 2010 Producer DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Ma salama Jamil - Gå med fred Jamil 2008 Assisterende producer DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Producerassistent DK/Spillefilm
Papa 2007 Producer DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
New Voices New Visions Award:
Mikkel Munch-Fals
2011 Palm Springs International Film Festival 2011 Smukke mennesker
Bedste debutspillefilm 2011 Santo Domingo International Film Festival 2011 Smukke mennesker
Best Feature - White Iris Award:
Mikkel Munch-Fals
2011 Brussels Film Festival 2011 Smukke mennesker
Jury Prize for Fiction:
Mikkel Munch-Fals
2011 Milwaukee International Film Festival 2011 Smukke mennesker
Robert, Bedste Kvindelige Birolle:
Bodil Jørgensen
2011 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2011 Smukke mennesker
Bodil, Bedste Mandlige Birolle 2011 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2011 Smukke mennesker
Special Mention 2010 San Sebastian International Film Festival 2010 Smukke mennesker
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Berlinale 09-02-2017 Swinger
Beijing, Nordox 20-10-2012 Præsidenten
Chennai International Film Festival 14-12-2011 Smukke mennesker
Torun, Camerimage 26-11-2011 Smukke mennesker
Leeuwarden Noordelijk Film Festival 09-11-2011 Smukke mennesker
Leipzig Festival for Documentary and Animation 17-10-2011 Præsidenten
Hamburg FilmFest GmbH 29-09-2011 Præsidenten
Milwaukee International Film Festival 22-09-2011 Smukke mennesker
Wadsworth Atheneum Museum of Art 14-07-2011 Smukke mennesker
Brussels Film Festival 22-06-2011 Smukke mennesker
Transilvania International Film Festival 03-06-2011 Smukke mennesker
Troia Int. Film Festival (Setúbal) 03-06-2011 Smukke mennesker
Seattle International Film Festival 19-05-2011 Smukke mennesker
Guadalajara Film Festival 25-03-2011 Smukke mennesker
Vilnius International Film Festival 17-03-2011 Smukke mennesker
Khanty-Mansiisk, Spirit of Fire FF 19-02-2011 Smukke mennesker
Glasgow Film Festival 17-02-2011 Smukke mennesker
Santo Domingo International Film Festival 10-02-2011 Smukke mennesker
Palm Springs International Film Festival 06-01-2011 Smukke mennesker
Les Arcs European Film Festival 11-12-2010 Smukke mennesker
Whistler Film Festival 01-12-2010 Smukke mennesker
Stockholm International Film Festival 17-11-2010 Smukke mennesker
Los Angeles, AFI Int. Festival 04-11-2010 Smukke mennesker
London Film Festival 13-10-2010 Smukke mennesker
San Sebastian International Film Festival 17-09-2010 Smukke mennesker
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412