Thomas Hwan

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mesteren 2017 Jon DK/Spillefilm
QEDA 2017 Presseansvarlig DK/Spillefilm
The Return 2017 Thomas DK/Spillefilm
Bedrag 2016 Alf Rybjerg Tv-serie
Afvej 2015 Tobias DK/Kort fiktion
Juleønsket 2015 Arron Tv-serie
Fra kolonimagt til kolonihavemagt 2015 Medvirkende Tv-serie
En du elsker 2014 Lærer DK/Spillefilm
Antboy 2013 Reporter DK/Spillefilm
Kødkataloget 2013 Møller Tv-serie
Rita 2 2013 Steffen Tv-serie
Borgen 2 2011 Kaptajn Tv-serie
En familie 2010 Simon DK/Spillefilm
Tick Tick Boom 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412