Martin Munch

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Cutterhead 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Altmuligmand 2017 Foto DK/Kort fiktion
Bedrag 2 2016 Fotograf Tv-serie
Guldkysten 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Klassekabalen 2015 Fotograf (Intro) Tv-serie
Norskov 1 2015 Fotograf Tv-serie
Heartless 2 2015 Cheffotograf Tv-serie
Klumpfisken 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Søn 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Skygge bokser 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Tal R: The Virgin 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Barvalo 2012 Foto DK/Kort fiktion
Min smukke datter 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Foto DK/Kort fiktion
Liv 2011 Foto DK/Kort fiktion
Carmen & Colombo 2011 2. kameraoperatør Tv-serie
Tomatprincippet 2009 Foto DK/Kort fiktion
Nordlys 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Landskaber 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Den sorte Madonna 2007 2. fotograf DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412