Peter Winther

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Klipper DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Klipper DK/Spillefilm
Mon de kommer om natten? 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Lang historie kort 2015 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Mand falder 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 1:3 2015 Klipper Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 2:3 2015 Klipper Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 3:3 2015 Klipper Tv-dokumentar
Klumpfisken 2014 Klipper DK/Spillefilm
Slottet 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Blot et åndedrag 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Kidd life 2012 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Flugten 2009 Avid-assistent DK/Spillefilm
Tomatprincippet 2009 Klip DK/Kort fiktion
Nordlys 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Sylfidden 2008 Klip DK/Kort fiktion
Mikkel og guldkortet 2008 Klip Tv-serie
Landskaber 2008 Klipper DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412